Inno3D dezvăluie noua placă GeForce GTX 780 Ti Ice Dragon Black Edition

, 25 Dec, 17:56

Inno3D GeForce GTX 780 Ti Ice Dragon Black Edition, un nume exagerat care probabil coreenilor le-a sunat bine în brainstorming-ul pentru alegerea acestuia.

Inno3D  1

Inno3D lucrează așadar la o placă custom bazată pe chipset-ul GTX 780 care va folosi sitemul de răcire iChill Black Edition. Răcirea GPU-ului se va face cu apă, iar cea a memoriilor cu ajutorul unui ventilator montat direct pe placă. Chiar dacă specificațiile acesteia nu au fost încă finalizate Inno3D țintește către 1060 MHz pentru GPU, și nu mai puțin de 7280 MHz pentru cei 3 GB de memorie GDDR5 ce funcționează pe o interfață de 384 biți. În mod normal placa este programată pentru lansare după noul an chinezesc care are loc pe 31 ianuarie în calendarul nostru. Așadar este destul de sigur să presupunem că va fi disponibilă pe rafturile magazinelor în cursul lunii ferbuarie. Momentan nu se acceptă nici un fel de precomenzi pentru placă, și nici nu au fost dezvăluite detalii despre prețul acesteia.

Inno3D  2

Inno3D  4

Inno3D  5

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail