16 ian. 2013 | 18:14

Injustice: Gods Among Us si pentru „colectionari”

ACTUALITATE
Injustice: Gods Among Us si pentru

Noul joc de la Netherrealm Studios, Injustice: Gods Among Us, are in sfarsit o data de lansare. Odata cu anuntul acesteia a fost dezvaluita si editia de colectie destinata pietei europene, cat si o varianta mai speciala pentru America si Canada. 

Injustice Gods Among Us

In cazul in care nu stiati de existenta lui Injustice, aflati ca acesta este un joc de lupte, in care protagonistii sunt eroii si raufacatorii din universul DC Comics. Jocul va veni simultan in Europa si America pe data de 19 aprilie, iar cei interesati de o varianta mai speciala a acestuia pot opta pentru „Collector’s Edition”. In acest pachet se va gasi jocul intr-o carcasa metalica speciala, alaturi de o statueta de 23 de cm inaltime care ii prezinta pe Batman si Wonder Woman luptandu-se, o carte de benzi desenate si trei coduri pentru DLC care deblocheaza skin-uri noi pentru Batman, Superman si Wonder Woman. Pretul pentru Collector’s Edition se va invarti in jurul sumei de 90-100 de euro, in functie de tara din care este cumparat.

Chiar daca nu va fi disponibila in Europa, o alta varianta  speciala va putea fi importata de catre cei care vor pe langa joc si un Arcade Stick oficial al jocului. Injustice: Gods Among Us Battle Edition va oferi controller-ul amintit anterior, alaturi de cele trei skin-uri si cutia metalica pentru joc. Stick-ul in sine este destul de special, oferind pe o suprafata cauciucata pe spate pentru a impiedica alunecarea, functie de blocare pentru butoanele start, select si guide si potentiometru pentru iluminarea butoanelor. Battle Edition este disponibil pentru comanda doar din magazinele GameStop si EB Games in cantitate limitata, la pretul de 150 de dolari.

Injustice Battle Edition

Odata cu acest anunt, Warner Bros. a dezvaluit ca benzile desenate Injustice sunt acum disponibile pe magazinul oficial DC Comics in format digital.