Inhon Blade 13 Carbon este cel mai usor si subtire ultrabook

Inhon Blade 13 Carbon este cel mai usor si subtire ultrabook

Te-ai fi asteptat ca Apple, Sony sau ASUS sa creeze cel mai usor ultrabook, se pare insa ca acest tilul il va detine pentru ceva vreme .

inhon blade 13 carbon 2

In cursa dupa superlative cu referire la notebook-uri, o compania taiwaneza mai putin cunoscuta a reusit sa obtina doua titluri dintr-o lovitura. La ora actuala, Blade 13 Carbon al companiei Inhon este cel mai usor si mai subtire sistem portabil al momentului. Realizarea este cu atat mai remarcabila cu cat vorbim de un sistem cu diagonala de 13 inci, si nu unul de 11 inci.

Pentru a intelege mai bine performanta companiei, considerat pentru mult timp criteriul de referinta al sistemelor ultra portabile, are 1,35 kilograme si 17 milimetri in cel mai gros punct. In comparatie, Blade 13 Carbon are 870 grame si doar 10,7 milimetri grosime. Sistemul vine preinstalat cu Windows 8 si poate fi achizitionat cu Intel Core i5 sau Core i7 si 4GB RAM. Este disponibil atat in configuratie cu un SSD de 128 GB cat si unul de 256Gb. Rezolutia panoului LED este Full HD 1920 x 1080 pixeli.

Primele indicii arata ca sistemul celor de la Inhon se va comercializa exlusiv in Taiwan, cea mai ieftina configuratie incepand cu 1350 dolari. Nu ramane decat sa speram ca pana in luna iunie, cand va incepe livrarea primelor exemplare, producatorul se va razgandi.

Inhon Blade 13 Carbon

Citește și: