Imgur devine o gazda si mai buna pentru imagini

Imgur devine o gazda si mai buna pentru imagini

Intr-o perioada in care cele mai multe , reinventarea Imgur se pare ca a transformat site-ul intr-o gazda populara pentru acelasi tip de continut.

imgur record utilizatori foto uploader

In urma cu aproximativ 2 luni si jumatate Imgur s-a transformat dintr-o gazda de imagini ce puteau fi integrate in diverse site-uri si bloguri in . Desi nu a renuntat la vechea functionalitate si probabil nu o va face niciodata, frumusetea schimbarii, indiferent cat de insignifianta pare la prima vedere, este cresterea semnificativa in trafic.

In urma unor informatii adunate de cei de la , Imgur a afisat nu mai putin de 3,6 miliarde de imagini unui numar de 56 milioane de vizitatori unici. Avand in vedere ca in urma cu un an cifra respectiva se afla in jurul valorii de un miliard, saltul este remarcabil. Imgur, sursa respectivelor statistici, a afirmat ca din numarul de imagini afisate 40% au fost oferite unor vizitatori direct pe site. In plus, fondatorul Imgur a afirmat cu mandrie ca recent implementata functie de galerie foto a fost responsabila de o parte importanta din trafic.

Cu toate ca se crede deja , Imgur mai are mult de lucru la noul sau statut. Nu de alta, dar e greu sa mentii viu interesul utilizatorilor cu imagini statice, fie ele si virale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: