IFA 2013: Mouse Genius cu webcam si cu acumulator

IFA 2013: Mouse Genius cu webcam si cu acumulator

In plimbarea pe la standuri, am dat si peste Genius, un productor cunoscut la noi pentru produse de gaming accesibile. Ne-a atras atentia un mouse Genius.

Mouse Genius

Ei bine, am trecut destul de fugitiv pe la stand, pana cand unul dintre reprezentantii standului mi-a atras atentia cu un mouse Genius, care pe partea din spate, langa senzorul optic, detine o camera web. Nu am inteles utilitatea acesteia, mai ales avand in vedere ca orice laptop detine o camera web la ora actuala. Se pare ca este insa mult mai usor de folosit, avand un slide care acopera senzorul optic si activeaza camera.

Mouse Genius 2

Mouse Genius 3

Partea si mai interesanta este ca acest mouse Genius nu are numai rol de camera web si camera foto, dar si poate scana coduri de bare sau coduri QR. Practic, devine un instrument destul de valoros mai ales in cazul unui magazin, oricat de mic ar fi el, sau a unui depozit. Chiar si pentru utilizatorul de acasa vine cu avantaje, fiind intr-adevar mult mai mobil decat camera web de pe laptop.

Mouse Acumulator

Al doilea produs, la fel de interesant, este un mouse Genius cu acumulator de 2700 mAh integrat. Aceasta mica jucarie poate incarca si telefonul mobil in timp ce nu este folosit sau este transprtat in rucsac. Fiind un mouse de dimensiuni reduse, pe langa utilitatea clasica, o are si pe cea de acumulator extern. Desigur, nu este atat de comod de folosit ca un acumulator extern, insa nu cred ca vorbim la telefon prea mult atunci cand il tinem la incarcat. In plus, facem economie de spatiu in rucsac.

Mouse Acmulator 2

Mouse Acumulator 3

Citește și: