iConsole.tv va suporta si Steam OS pe langa interfata de Android

iConsole.tv va suporta si Steam OS pe langa interfata de Android

iConsole.tv pare sa fie o idee interesanta iar acum dezvoltatorii au precizat ca va suporta pe langa interfata curata de Android, si noul sistem de operare de la Steam.

iConsole.tc pure android

iConsole.tv combina doua sisteme de operare, Linux si Android pentru a crea un PC de gaming diferit de ce am vazut pana acum. In primul rand nu se bazeaza pe sistemul de operare Windows si in al doilea rand foloseste o interfata Android, mai familiara pentru cei tineri decat cea a lui Microsoft. Compania spune ca sistemul va putea rula Steam OS la fel ca pe o aplicatie, in acelasi timp cu Android. Acest lucru inseamna ca utilizatorii nu vor avea de partitionat discuri, nu vor exista hack-uri sau mod-uri pentru firmware sau hardware pentru a indeplini aceasta sarcina. Nu suntem destul de sigur cum va functiona din punct de vedere tehnic acest sistem, lucru ce ne creste de altfel interesul pentru acesta.

Intrebarea care este pe buzele tuturor este daca va folosi cineva acest produs, iConsole.tv, sau diferenta intre un computer clasic si modul de operare al acestuia va fi atat de mare si atractiva incat sa atraga multi cumparatori catre acesta? Vom afla in curand si aceste informatii avand in vedere ca proiectul iConsole.tv este in lucru, si cel mai probabil anul viitor va fi finalizat.

Etichete: