HTC Fetch – Un gadget pentru „ametiti” [+VIDEO]

HTC Fetch – Un gadget pentru „ametiti” [+VIDEO]
Radu Neagu
08:29 02.11.2013

HTC Fetch este un tag care se conecteaza cu smartphone-ul tau prin Bluetooth 4.0 si, cel mai probabil in mod fizic, la setul de chei. 

HTC Fetch solutia pentru cei care pierd cheile

Ideea este simpla si utila in mare parte. HTC a identificat o problema destul de des intalnita si a incercat o rezolvare inteligenta. Cel mai des se intampla sa ne pierdem ori cheile, ori telefonul, cel mai putin probabil este ca acestea sa dispara in acelasi timp.

Asadar, daca nu mai stim pe unde am ratacit telefonul, putem apasa butonul de pe HTC Fetch si acesta il va face automat sa sune. Tag-ul poate activa si camera foto, iar in cazul in care aveti uploadul automat activat, pozele vor aparea in contul de social media sau de cloud al utilizatorului. Acum nu stiu cat de utila este aceasta functie, insa este acolo probabil ca sa justifice si pretul.

Cea mai utila functie a HTC Fetch este probabil notificarea sonora pe care o face atunci cand distanta dintre telefon si chei creste cu mai mult de trei metri. Poate fi un reminder bun ca sa nu iti lasi telefonul acasa sau in masina, o situatie extrem de des intalnita. De asemenea, pe telefon se poate observa si ultimul la care s-a pierdut semnalul dintre acestea, adica cel mai probabil exact locul unde a ramas tag-ul impreuna cu cheile.

HTC One Fetch

HTC Fetch va avea un pret de aproximativ 45 euro si cel mai probabil va fi compatibil doar cu telefoanele HTC, totusi nu vad cum ar putea fi facuta aceasta limitare. Cred ca ar fi o idee de cadou exemplara, numai eu stiu vreo 10 prieteni care ar avea nevoie de asa ceva.

Comentarii
loading...