Google lansează magazinul de aplicații Google Play for Education [+VIDEO]

Google lansează magazinul de aplicații Google Play for Education [+VIDEO]

Magazinul de aplicații Google Play for Education a fost lansat oficial. Acesta este o extensie a lui Google Play, destinat segmentului educațional.

Google Play for Education

Magazinul Google Play for Education oferă posibilitatea achiziționării de aplicații în sistem  bulk, și distribuirea acestora către studenții ce dețin tablete Android, în mod gratuit prin cloud. Magazinul a fost construit pentru a oferi vizibilitate maximă acestuit tip de aplicații, oferindu-le publicului direct interesat.

Astfel, dezvoltatorii care produc aplicații și conținut educațional pot însemna aplicația la care lucrează din Google Play Developer Console pentru a o introduce în Google Play for Education. Acolo, învățătorii îi vor da un rating în funcție de ce oferă, și vor menționa dacă acea aplicație este bună pentru curicullum educațional caruia ii se adresează.

Toate aplicațiile produse pentru segmentul de învățământ și care tind să fie incluse în Google Play for Education trebuie să respecte cerințele detaliate ale lui Google pentru a fi disponibile mai departe publicului. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficiala Google Android Developer, urmând acest link.

Clipul de mai jos este prezentarea oficială a lui Google pentru noul magazin de aplicații Google Play for Education:

Citește și: