31 oct. 2013 | 18:00

Google Glass primeste un magazin virtual de accesorii

ACTUALITATE
Google Glass primeste un magazin virtual de accesorii

La scurt timp dupa anuntul unui upgrade hardware pentru utilizatorii de Google Glass, producatorul a lansat o pagina cu accesorii pentru gadget-ul atat de atractiv si atat de greu de obtinut.

Magazin virtual Google Glass

Accesibil doar „Exploratorilor Google Glass” magazinul detine cabluri pentru incarcare, o casca suplimentara mono care se conecteaza pe acelasi port ca si cel de incarcare, si un nou Clear Shield, compatibil si cu ultima versiune a ochelarilor. Acest Clear Shield se ataseaza pe rama ochelarilor iar acestia arata mai mult ca niste ochelari de vedere.

Preturile pentru aceste accesorii sunt mai mult decat mari si pleaca de la 50 de dolari pentru o borseta de microfibra sau pentru casca auxiliara si ajunge si pana la 75 de dolari pentru acest Clear Shield.

Google Glass inca nu este un produs public, si speram ca in momentul in care acesta va fi accesibil publicului larg, aceste preturi sa devina mai normale. Curios este faptul ca, inafara de Clear Shield, un accesoriu care era disponibil si la prima versiune de Google Glass,  restul produselor apar ca avand stocul terminat. Oare Google a lansat aceasta pagina doar in scopul marketingului pentru a incerca o fidelizare utilizatorilor de Google Glass? O fidelizare care nu este deloc ieftina.

glass1