Google Glass Music – o nouă funcție pentru norocoșii posesori ai ochelarilor [VIDEO]

Google Glass Music - o nouă funcție pentru norocoșii posesori ai ochelarilor [VIDEO]

Site-ul Phanandroid a fost primul care a observat funcția respectivă, mai exact suportul pentru audio al ochelarilor Google, Google Glass Music.

Google Glass Music

Update-ul oferit de Google pentru Google Glass permite folosirea comenzilor vocale pentru a identifica și rula melodii din librăria Google Music. Funcția Google Glass Music este prezentată oficial pe pagina de Google+ dedicată acestui produs și va fi disponibilă în scurt timp pentru toate versiunile de ochelari ai producătorului. Funcția de identificare a melodiilor este similară cu cea de pe Google Now a oricărui dispozitiv cu Android. Google a introdus și o pereche de căști stereo, ușoare, la un preț aproximativ de 85 dolari, destinate acestui scop.

În clipul de mai jos, DJ-ul și producătorul de muzică Young Guru demonstrează facilitățile acestei noi funcții Google Glass Music. Acesta este doar începutul, pentru că până la sfărșitul anului 2014 Google să poată prezenta tuturor utilizatorilor un produs complet, cu o mulțime de capabilități. Sunt nerăbdător să aflu cum va decurge dezvoltarea și cât de bine se vor integra toate aplicațiile și dispozitivele cu acest gadget.

Citește și: