Google Glass ajunge la generatia a doua, tot nu e de vanzare

Google Glass ajunge la generatia a doua, tot nu e de vanzare

Cei de la Google, prin imaginea de mai jos, au confirmat oficial ca cea de a doua generatie de este gata.

Google Glass 2.0 update lansare explorer

Google vine cu mai multe informatii in ceea ce priveste disponibilitatea unui model actualizat, insa in continuare nu exista nici o sansa sa punem pe un .

In prima etapa, ochelarii Google Glass au fost oferiti unui numar limitat de utilizatori, cu numele de Exploratori, contra sumei de 1500 de dolari. Acestia au fost alesi, in majoritatea cazurilor, pentru talentul lor la programare si pentru ideeile pe care le aveau in utilizarea acestui gadget. Desi nu a trecut inca un an de la momentul lansarii acestui proiect intr-o serie limitata, doua lucruri importante au fost anuntate pe acelasi subiect zile trecute.

In primul rand, Exploratorii vor putea recomanda celor de la Google alte trei persoane care sa-si poate achizitiona respectivul gadget, la acealasi pret de ,,numai” 1500$.

In plus, noua pereche de Google Glass suporta in sfarsit utilizarea gadgetului din Mountain View impreuna cu ochelari cu dioptrii fara nici un fel de accesoriu suplimentar improvizat. Tot ca diferenta fata de generatia anterioara, daca pana acum se folosea un difuzor construit pe principiul reflexiilor propagate prin cartilajul urechii, versiunea 2.0 va folosi o casca mono clasica ce poate fi inserata intr-una dintre urechi. Chiar daca in acest moment nu se cunosc conditiile, aparent, Exploratorii vor putea face tranzitia de la un model la altul in conditii speciale.

Cum se credea initial, la aceasta ora cele mai multe zvonuri confirma 2014 ca fiind anul in care cei mai generosi dintre noi vor putea cheltui o suma destul de generoasa pe un astfel de accesoriu. Exista si posibilitatea ca perechea de Google Glass care ajunge in comert sa fie mai ieftina si mai putin performanta.

Citește și: