Google Chrome pentru iOS primește opțiunea de Autofill

Google Chrome pentru iOS primește opțiunea de Autofill

Google face un update la aplicațiile Chrome pentru dispozitivele mobile, adăugând funcția de Autofill pentru utilizatorii de iOS.

Google Chrome iOS

Versiunea pentru Android a primit și ea capabilitățile de autocompletare în urmă cu ceva vreme, tot anul acesta, însă update-ul de astăzi ar trebui să îmbunătățească această experiență atât pentru aceștia cât și pentru utilizatorii de iOS. Autofill are nevoie nevoie de un cont Google pentru toate dispozitivele, iar acestea vor trebui să fie conectate la internet și să aibă această funcție pornită pentru a putea sincroniza între ele email-urile, parolele și datele personale. Update-ul ar trebui să fie disponibil în curând pe iTunes atât pentru iPhone cât și pentru iPad, asta dacă nu ați fost notificați deja.

Retailerii ar trebui să adopte și ei această capabilitate pentru site-urile lor, mai ales acum în perioada sărbătorilor, mai exact a reducerilor de Black Friday, și să ofere clientului o experiență cât mai bună pentru achiziționarea produselor. Acest lucru ar trebui să fi practic o funcție implicită pe care știu că nu au luat-o mulți vânzători în calcul. Autocompletarea datelor la momentul checkout-ului de pe site-ul vânzătorului poate economisi timp, resurse și chiar poate crește volumul vânzărilor. Pe de altă parte discutăm de o opțiune delicată, în situația în care multe din site-urile participante la BlackFriday nici măcar nu au un hosting de calitate.

Citește și:
Etichete: