Google a adus noi imbunatatiri pentru Play Music si Google Plus, in Android

Google a adus noi imbunatatiri pentru Play Music si Google Plus, in Android

Google a anuntat ca a pus in circulatie noi versiuni, imbunatatite, atat pentru Play Music, cat si pentru Google Plus pentru sistemul de operare Android.

Google Plus

Una dintre principalele imbunatatiri aduse pentru Play Music este viteza mai mare prin care pot fi descarcate melodiile stocate online in contul utilizatorului, deci timpul de asteptare  pana cand o melodie poate fi ascultata a scazut.

Alte modificari includ noi setari pentru utilizarea benzii retelei mobile, o imbunatatire a modului cautare, precum si reducerea cantitatii de date utilizate, la nivel general.

Pentru serviciul Google Plus, noua caracteristica importanta este modul in care pot fi setate notificarile, mai exact cum pot fi dezactivate. Aceasta actualizare adusa de Google este, practic, noutatea deja anuntata in cadrul evenimentului Google I / O. Astfel, cand utilizatorul dezactiveaza notificarea Google+ de pe unul dintre terminalele sale, aceasta nu va ramane activa pe celelalte, deci o astfel de masura se ia o singura data.

Printre modificarile aduse se mai numara actualizarea automata a continutului unei aplicatii, imediat ce aceasta este pornita, stergerea fotografiilor din Photo view, precum si eliminarea unor bug-uri prezente de mai mult timp.

 

Citește și:
Etichete: