GoDaddy dezvaluie noi tipuri de domenii ca .Menu, .Build, .Luxury

GoDaddy dezvaluie noi tipuri de domenii ca .Menu, .Build, .Luxury
Radu Neagu
Radu Neagu
20:40 10.11.2013

ICANN a trecut printr-un proces minuțios și costisitor pentru a elibera noi nume de domenii pentru website-uri, acestea fiind disponibile acum prin GoDaddy și prin alți distribuitori.

godaddy_luxury_tld

GoDaddy a dezvăluit noile nume de domenii, ce includ acum și terminații ca .menu, .build, .uno sau .luxury. Momentan GoDaddy acceptă doar precomenzi pentru noile terminații, cu prețuri începând de la 40/300 dolari (pre-înregistrare / pre-înregistrare cu prioritate) pentru .uno, 50/350 dolari pentru .menu, 100/200 dolari pentru .build și nu mai puțin de 800/1200 dolari pentru .luxury. De aici deducem desigur că dacă îți dorești un nume de domeniu opulent, trebuie desigur să plătești mai mult decât restul lumii.

Domeniile nu sunt valabile, și nu vor fi funcționale decât după prima parte a anului viitor, iar la momentul actual GoDaddy este singurul prin care puteți face aceste rezervări. Sunt curios ce idei trăznite vor avea utilizatorii care își vor achiziționa aceste tipuri de domenii, și câte alte denumiri ciudate și personalizate se gândește ICANN să mai elibereze până anul viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI