Galaxy S3 este mai bun decat iPhone 5S si 5C la acuratetea touchscreen-ului

Galaxy S3 este mai bun decat iPhone 5S si 5C la acuratetea touchscreen-ului

Samsung Galaxy S3 se dovedeste a fi mai bun decat iPhone 5S si iPhone 5C la capitolul acuratetea touchscreen-ului.

Galaxy S3

In era touchscreen-ului, acuratetea acestuia este foarte importanta, mai ales in situatia in care o litera poate trimite autocorrect-ul catre cu totul alte cuvinte. Compania de masuratori tehnologice OptoFidelity, cu sediul in Finlanda, a pus la treaba trei dintre cele mai populare modele de smartphone-uri.

Galaxy S3, iPhone 5S si iPhone 5C sunt cele trei modele testate la capitolul acuratete a touchscreen-ului. S-a folosit un deget robotic pentru a testa ecranul, apoi a fost masurata citirea primita de la smartphone in functie de pozitia robotului.

Datele arata ca iPhone 5C si iPhone 5S au avut rezultate semnificativ mai slabe decat Samsung Galaxy S3.

„Din cauza ca acuratetea touchscreen-ului este mai cursiva la Galaxy S3 decat la ambele versiuni de iPhone, utilizatorul va face mult mai putine greseli de scriere, iar literele mai apropiate de margine functioneaza mai bine.”

Aceasta pare a fi o metoda foarte buna de testare a dispozitivelor, o metoda mai putin intalnita de altfel. Din pacate, rezultatele testelor includ doar aceste trei modele, sunt insa curios daca au planuri sa realizeze testarea si pe alte dispozitive decat cele mentionate mai devreme. Si eu traiam cu impresia ca iPhone-ul are cea mai buna acuratete a ecranului…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: