30 oct. 2013 | 13:10

Galaxy Gear primeste un update pentru a afisa notificarile complete

ACTUALITATE
Galaxy Gear primeste un update pentru a afisa notificarile complete

Galaxy Gear era destul de limitat la afisarea notificarilor complete, pe ecranul acestuia nici nu aparea subiectul email-ului, de exemplu.

samsung-galaxy-gear

Limitarea nu venea de la ceas, care era de altfel capabil sa afiseze imagini color, asadar nu ar fi avut nici o problema in a arata subiectul unui e-mail si de la serviciul de notificari de la Samsung. Pentru a trece de aceste limitari utilizatorul XDA developer, Sepiroth887, a lansat AllTheNotifications (ATN) Manager.

ATN iti permite sa selectezi aplicatiile de la care vrei sa primesti o notificare completa pe Galaxy Gear. Este foarte simpla si functioneaza destul de bine. Exista o serie de aplicatii care ar putea sa nu functioneze cu managerul insa cel mai probabil aceste incompatibilitati vor fi rezolvate cu un update in viitorul apropiat. Pentru aceasta sistemul de feedback trebuie gandit mai bine si probabil activat din start in cadrul aplicatiei.

Pentru a putea instala acest manager, este nevoie de un dispozitiv cu Android versiunea 4.3, asta in cazul in care nu aveti deja Note 3 sau Galaxy S4, dupa care pasii sunt simpli. Se deschide aplicatia, se selecteaza aplicatiile pentru care utilizatorul doreste notificari complete pe Galaxy Gear si… gata. Nu uitati sa permiteti lui ATN Manager acces in setarile de securitate.

ATN Manager poate fi downloadat urmand acest link.