Fox News, unul dintre cele mai performante studiouri de televiziune

Fox News, unul dintre cele mai performante studiouri de televiziune

Fox News a construit un studio de televiziune de ultima ora, unde ecranele touchscreen si internetul sunt elementele cheie.

fox-news-tablets

Chiar daca destui utilizatori s-au plans de calitatea programelor si de veridicitatea informatiilor acestora, Fox News vrea sa demonstreze ca va fi cel bine tehnologizat studio de televiziune.

Echipa care se ocupa de stiri va folosi ecrane cu touchscreen cu o diagonala de 55 inci. Prezentatorul va avea acces la un perete video cu un controller asemanator celui de Wii, iar o multime de monitoare afiseaza informatii din multiple surse in timp real. Oamenii au fost pregatiti sa lucreze cu aceste dispozitive, iar informatiile preluate de pe internet, in special de pe conturile de Twitter, vor fi analizate si verificate inainte sa fie publicate online sau transmise in direct la TV.

Studioul arata incredibil, insa la prima vedere exista si cateva probleme de confort. Acele tablete de 55 inci par prea mari pentru ca utilizatorii sa ajunga in toate colturile. Pozitia pare destul de necomfortabila si banuiesc ca vor avea nevoie de o sala pentru antrenamentul fizic.

Studioul TV Fox News Touchscreen de 55 inch

Lasand gluma la o parte, ma intreb cate din televizunile noastre au macar in plan schimbari la nivel tehnologic, nu neaparat in aceasta directie, ci macar pentru a prelua informatii relevante din online si nu doar de la reporterii nepregatiti pe care ii tot trimit pe teren.

Clipul de prezentare al noului studio Fox News este aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: