Football Manager 2014 este primul joc din serie disponibil si pe Linux

, 31 Oct, 20:00

Football Manager 2014 este primul joc din aceasta serie care poate fi jucat acum si pe sistemele ce ruleaza Linux.

Football-Manager-2014

Industria jocurilor video este in continua crestere, si de asemenea s-a orientat de ceva vreme si catre utilizatorii de Linux. Tot mai multe titluri noi promit compatibilitatea cu aceste sisteme de operare. Seria Football manager, ajuns acum la versiunea 2014, este probabil una dintre cele mai populare dintre jocurile sportive intre utilizatorii de PC, si acum poate fi jucat si pe platforme Linux.

„Jocul este disponibil pentru Linux pentru prima data, si beneficiaza si de avantajele platformei cloud-save, ceea ce inseamna ca jucatorii pot urmari de acum o singura cariera de la orice computer de oriunde din lume. Football Manager 2014 include de asemenea integrarea cu Steam Workshop fiind mai usor pentru manageri sa creeze si sa distribuie continut FM personalizat. Aici sunt incluse logo-uri, imagini si competitii personalizate. 

Noile caracteristici includ is o imbunatatire a motorului de joc, revizii ale tacticii, transferuri mai realiste si contracte mai bune, interactiune mai sofisticata cu jucatorii, media, sau managerii de echipe.” spune declaratia jocului de pe Steam.

In momentul publicarii acestei stiri Football Manager 2014 si 2013 sunt pe locul 8 si respectiv locul 9 in topul titlurilor jucate de utilizatori pe Steam. Acestea sunt chiar mai populare ca titluri precum Skyrim, Counter Strike 1.6 sau Civilization V. Oare cati dintre cititorii nostri sunt utilizatori de Linux si pasionati de fotbal?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail