Facebook Messenger pentru Android primește un update major, disponibil pentru toată lumea

, 14 Noi, 14:56

Când vine vorba de comunicarea online cu prietenii, Facebook Messenger este probabil una dintre cele mai folosite aplicații. Varianta pentru Android a primit acum un update mult așteptat.

Facebook-Messenger-new-UI

SMS-ul este deja considerat o metodă prea clasică pentru mulți dintre noi și recunosc că volumul de mesaje text chiar și pentru mine, este de cel puțin 100 de ori mai redus decât cel de mesaje trimise pe Facebook Messenger. Aplicația pentru Android a primit astăzi un update major la capitolul interfață și funcționalitate. De ce zic că este disponibil pentru toată lumea? Pentru că de câteva săptămâni a fost in variantă Beta, și doar anumiți utilizatori, în funcție de firmare-ul pe care îl aveau pe smartphone, dispuneau de noua variantă.

Interfața Facebook Messenger pentru Android este destul de diferită de cea anterioară, fiind redesenată aproape de la zero. Design-ul este acum mai simplu, icoana ”amicilor” de pe Facebook este acum rotundă, asemănătoare cu cea de la Google+. Chiar dacă deține o serie de update-uri semnificative, pe care vă invit să le descoperiți, parcă acum este chiar mai simplu de folosit.

O funcție interesantă cea prin care Facebook Messenger atrage utilizatorii să îl folosească este posibilitatea de a trimite mesaje doar prin folosirea numărului de telefon. Aplicația este disponibilă în Google Play pentru toți utilizatorii și, dacă nu s-a făcut update-ul automat, un restart al telefonului sigur va rezolva problema.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail