Exista un smartphone Fujitsu pentru cei cu o viata dubla

Exista un smartphone Fujitsu pentru cei cu o viata dubla

Cu noul sau dispozitiv, F Series,  din cauza caruia tot mai multe smartphone-uri isi pierd identitatea.

Fujitsu F - telefon pentru cei ce inseala

Noua din zece smartphone-uri actuale sunt din ce in ce mai similare. Indiferent daca vorbim de software sau de un design dominat de aceleasi idei, noile telefoane rareori se mai pot identifica si totusi unele pot deveni un succes instantaneu, cel putin in Japonia, Fujitsu a imbratisat originalitatea cu un terminal putin diferit.

Noile telefoane cu clapeta  au ajuns sa fie percepute ca telefoane perfecte pentru a-ti insela partenerul. Sunt sigur ca producatorul nu intentiona sa faca marketing pe aceste concepte. Cu toate acestea, cateva elemente de securitate introduse in telefon te duc cu gandul la un astfel de comportament. Printr-un sistem similar cu utilizatorii din Windows, acest terminal de la Fujitsu poate fi utilizat cu sau fara un modul suplimentar de securitate. Acesta din urma, doar in momentul in care este dezactivat, permite accesul utilizatorului la datele private, apeluri recente sau sms-uri.

Spre deosebire de alte aparate care iti cer un cod sau o parola pentru a debloca accesarea meniului, in cazul F-Series, telefonul functioneaza perfect in orice conditii. In acelasi timp, daca apesi o combinatie de taste pe care doar tu o stii, ajungi la cu totul alte informatii decat cele afisate implicit.

In cazul in care acest telefon va ajunge si in oferta operatorilor locali de telefonie, sunt curios daca vom vedea reclame care sa-i scoata in evidenta atuurile in acest sens.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: