EVGA introduce o noua carcasa PC – Hadron Air Mini-ITX

EVGA introduce o noua carcasa PC – Hadron Air Mini-ITX
Radu Neagu
00:02 18.09.2013

EVGA introduce o noua carcasa PC destinata in special entuziastilor, o carcasa ce poate adaposti doar placi de baza Mini-ITX si poarta denumirea de Hadron Air.

EVGA_Hadron_Air_01

Carcasa Hadron Air, creata special pentru placile de baza Mini-ITX, vine si cu o sursa speciala de 500 W reali cu certificare 80 Plus Gold. In ultima vreme, producatorii se pare ca incep sa promoveze din ce in ce mai mult acest format, incercand sa ridice de asemenea segmentul de vanzari pentru acest segment care este in continua scadere de la aparitia laptopului. Ideea din spatele acestei carcase este sa permita sa adaposteasca componente performante.

EVGA Hadron Air est gandita sa permita instalarea a doua unitati de stocare, de 2,5” sau 3,5”, si a doua ventilatoare de 120 mm. Placile video instalabile pot avea o lungime maxima de 267 mm, poate putin prea mica pentru cele mai mari bestii de pe piata, insa perfecta pentru placi video si cu preturi de pana la 1500-2000 lei. Pe partea dreapta, exista o fanta ce permite instalarea unei unitati optice slot-loading, pe care, sincer, as fi preferat sa o detina carcasa deja, avand in vedere cat de greu se gasesc acestea pe piata.

Mai gasim doua porturi USB 3.0 si o pereche de conectori pentru audio. Capacul din stanga al carcasei are un panou acrylic transparent, pentru a vedea toate componentele instalate. Coolerul procesorului poate avea o inaltime de pana la 190 mm, destul de mare pentru dimesniunea carcasei.

Despre disponibilitate, inca nu sunt informatii, pretul insa este de 150 de euro. Mai jos, aveti clipul video de prezentare al Hadron Air.

Comentarii
loading...