Epic Games anunta noul Infinity Blade 3 pentru iOS [+VIDEO]

Epic Games anunta noul Infinity Blade 3 pentru iOS [+VIDEO]

In cadrul aceluiasi eveniment in care am aflat toate detaliile despre iPhone 5C si iPhone 5S, a anuntat noul Infinity Blade 3.

Epic Infinity Blade 3 iOS lansare

Infinity Blade este in topul celor mai populare jocuri de iOS. Desi nu se poate compara cu Angry Birds, este cu siguranta unul dintre titlurile care arata cel mai bine pe iDevice-uri.

Dupa Infinity Blade si Infinity Blade 2, a venit timpul ca un al treilea joc din serie sa inchida trilogia. Acesta a fost anuntat in cadrul keynote-ului Apple desfasurat ieri la San Francisco. Noua creatie a celor de la Epic Games permite jucatorului sa se joace ca unul dintre doua personaje, masculin sau feminin. De aceasta data, spatiile deschise vor fi mult mai largi, iar boss-ii din finalul fiecarui capitol vor fi mult mai impozanti, datorita noului SoC A7 prezent in iPhone-ul 5S.

Dragonul din imaginea de mai sus este doar un exemplu al experientelor pe care le veti putea trai incepand cu 18 septembrie la un pret de 7 dolari. Jocul va putea fi instalat pe orice iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4 si iPod Touch 4 si 5. Nu va lipsi, desigur, suportul pentru noile iDevice-uri lansate ieri de gigantul din Cupertino, iPhone 5C si iPhone 5.

Trailer-ul de mai jos ar trebui sa faca o treaba suficient de buna pentru a va convinge de grafica imbunatatita a noului Infinity Blade 3:

Citește și: