Elder Scrolls V – Skywind, un proiect realizat de jucători pasionați [VIDEO]

Elder Scrolls V – Skywind, un proiect realizat de jucători pasionați [VIDEO]

Morrowind a fost probabil cea mai interesantă adiție la Elder Scrolls, aceasta fiind acum și baza unui nou proiect numit Skywind.

Skywind-Mod1

O echipă de modderi pasionați au recreat astfel Morrowind în cadrul lui Skyrim, dând naștere unui proiect numit Skywind. Proiectul necesită instalarea ambelor jocuri pe PC, pentru că Skywind folosește motorul lui Skyrim și preia din Elder Scrolls toate elementele din Morrowind. Jocul este funcțional, iar echipa ce a stat la baza acestuia a lansat un trailer pentru acesta.

”Suntem încântați să anunțăm trailerul oficial pentru Skywind. Întregul clip este bazat pe trailerul de lansare al lui Skyrim. Imaginile din acest clip nu reflectă în totalitate produsul final. Dorim să mulțumim astfel tuturor ce au lucrat la acest proiect. Din acest moment Skywind constă în mare parte în peisaje și elemente statice. Lucrâm să aducem în aceste cadre, toate quest-urile, armele, creturile și elementele necesare unui gameplay deosebit. Țineți minte că avem totuși o echipă limitată, iar dacă doriți să vedeți o dezvoltare mai rapidă vă invităm să vă alăturați acesteia în dezvoltarea jocului”, au declarat membrii echipei.

Pentru mai multe informații despre acest proiect puteți accesa site-ul oficial Morroblivion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: