Efemr pune un termen de expirare pe tweet-uri

Efemr pune un termen de expirare pe tweet-uri

Daca sucesul , Efemr sterge tweet-urile dupa o perioada predefinita de posesorul contului.

Efemr Twitter snapchat activitate

care sterge orice mesaj sau fotografie trimisa prin respectivul serviciu in cateva secunde de la receptie. Serviciul Efemr a fost creat in speranta de a aplica aceeasi reteta in universul mult mai populat al Twitter-ului.

Fara a fi neaparat o reteta sigura pentru succes, o echipa de ingineri au creat www.efemr.com. Efemr vine de la cuvantul efemer din limba romana si face referire la un termen de valabilitate pentru tweet-uri, moment dupa care, respectivele linii de text de 140 de caractere sunt sterse. Este suficient sa va asociati contul de Twitter cu Efemr si sa va definiti la fiecare tweet, printr-un hashtag, durata pentru care acesta sa fie accesibil online. Cu hashtag #5 tweet-ul va disparea in cinci minute cu #5h, tweet-ul va disparea in cinci ore. In principiu, in orice moment cineva va poate da un retweet la o postare si efectul noului serviciu s-a dus. Daca nu aveti multi followeri  sistemul s-ar putea chiar sa functioneze.

Personal, cred ca astfel de initiative sunt constructive si chiar daca nu vor functiona de la inceput, e placut sa stii ca exista servicii care incearca sa demitizeze un pic ideea ca tot ce postezi online nu poate fi sters niciodata.

Citește și: