ECS dezvaluie functiile placilor de baza din seria 8 pentru Intel Haswell

, 20 Mai, 10:00

ECS (Elitegroup Computer Systems) isi lanseaza noua familie de placi de baza din seria 8, cea destinata procesoarelor Intel Haswell.

ECS Intel Haswell

ECS isi lanseaza noua serie de placi de baza pentru procesoarele Intel Haswell, acele procesoare care vor fi lansate in mod oficial peste aproape doua saptamani, insa ale caror detalii le stie deja destul de multa lume. Placile de baza vor fi disponibile in trei categorii distincte, Essentials – pentru sisteme de tip Home si Multimedia, Deluxe – pentru Office si Home, si seria Pro – pentru sistemele performante si overclocking. Noua familie de placi va folosi tehnologia proprietara Durathon ce implica folosirea unui PCB cu o denstitate de 3 ori mai mare fata de modelele anterioare si condensatori solizi pentru a creste stabilitatea si fiabilitatea produselor.

ECS isi promoveaza de asemenea tehnologiile Hyper Alloy Choke, Sound Blaster Cinema, cele 4 iesiri video diferite (DVI, HDMI, VGA si DisplayPort) EZ Quick Charger pentru incarcarea dispozitivelor USB cu un amperaj mai ridicat decat al porturilor standard si posibilitatea de a emite semnal 4K pe iesirile video. Noul chipset ofera suport complet pentru SATA 3 6Gbps si pentru slot-urile PCI Express 3.0 x16. Seriile Essential, pro si Deluxe de la ECS vor fi livrate in cel de-al doilea trimestru al anului.

Compania planuieste de asemenea inca o serie pentru a atinge si segmentul de gaming. Trailer-ul ce evidentiaza aceste tehnologii este disponibil mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail