E-boda vine cu oferte de Black Friday şi pe site-ul propriu

E-boda vine cu oferte de Black Friday şi pe site-ul propriu

Deşi produsele lor sunt mai toate magazinele, E-boda vine cu reduceri şi pe site-ul propriu.

Eboda Black Friday

Pe lângă Allview, Prestigio, Utok şi alte companii româneşti care încearcă să facă valuri cu produde IT autohtone, E-boda vine cu o practică mai specială de Black Friday. Unul dintre primii producători de DVD Playere de pe meleagurile noastre, acum reinventat în creator de tablete şi , vă atrage atenţia cu câteva oferte imbatabile pe site-ul propriu.

În plus, faţă de multele alte magazine online care le vând produsele, www.e-boda.ro s-ar putea să aibă cele mai mari stoc-uri. Dacă vă doreaţi de mult o tabletă cu Android bună şi ieftină, dar nu aţi mai apucat să o cumpăraţi până acum, Black Friday s-ar putea să fie momentul perfect.

Cei de la E-boda vă oferă tableta Essential A380 la 299 lei, care în mod normal costă 450 de lei, şi Essential A310, redusă de la 349 de lei la 249 de lei. În plus, Supreme X200 de 9,7 inci cu SoC dual core tactat la 1,5 GHz şi un GPU MALI 400 Quad Core scade de la 900 de lei la 650. Dacă vă doreaţi ceva mai portabil şi mai performant, inci este soluţia, mai ales că vine și cu suport auto și husă. La doar 650 de lei de la 850 de lei primiţi o tabletă cu un procesor quad core la 1,6GHz şi un GPU Mali 400. Pentru telefonul Eruption V200, E-Boda vine cu o reducere de 27%, până la 700 de lei, iar în pachet găsiți și o folie și un încărcător auto.