Distractie la standul Intel cu Perceptual Computing

, 28 Feb, 15:22

Standul de aplicatii Intel de la Mobile World Congress 2013 a reusit sa ne atraga atentia cu o demonstratie tehnologica intitulata Perceptual Computing. Este vorba despre aplicatii de entertainment care beneficiaza de o camera web asemanatoare in forma si functie cu un Kinect, care foloseste miscarile mainilor utilizatorilor pentru control.

Am putut vedea un joculet interesant, folosit drept demonstratie pentru aceasta tehnologie, care nu este disponibil in mod comercial. Mai sus il vedeti pe colegul meu Victor Rizescu, incercand sa reproduca miscarile personajului de pe ecran. Desi timpul de raspuns nu a fost tocmai excelent, aplicatia in sine este destul de amuzanta.

Intel are si o competitie periodica pentru Perceptual Computing, in care se poate inscrie oricine. Sesiunea curenta a concursului s-a terminat pe 20 februarie, insa o noua runda va incepe in curand.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail