Digg Video este un site care încearcă să te corupă cu virale

Digg Video este un site care încearcă să te corupă cu virale

Am pierdut foarte multe ore citind articole de pe şi se pare ca acelaşi lucru se va întâmpla acum, cu modificarea viralelor care vor inlocui textele.

digg video clip viral

De câteva luni bune îmi făcea o plăcere deosebită să petrec timp vizionând articole pe diverse teme a căror sursă este Digg. Indiferent ce se petrece pe pagina sursei, , mai ales acum când ne întoarcem parcă în timpuri de mult apuse, similare cu începuturile YouTube.

In teorie, în spatele selecţiei de pe Digg Videos se află acelaşi algoritm şi aceiaşi oameni care şi-au făcut un scop în viaţă din a agrega într-un singur loc ştirile şi articolele despre care ,,vorbeste internetul”. Ca surse de conţinut, vor fi avute în vedere atât postări de pe Facebook sau Twiiter, cât şi de pe Digg, desigur. Rezultatul final cuprinde practic cele mai populare clipuri pe diverse reţele de socializare, cele mai partajate şi repartajate scurt metraje care, printr-un sistem specific viralelor, ajung să facă înconjurul lumii în câteva zile.

În urmă cu câţiva ani, Digg.com era un site recunoscut pentru înşelătoriile care se făceau pentru ca un site să fie promovat artificial printre preferinţele cititorilor. Merită reţinut că, aşa cum acest lucru este acum imposibil pe partea de articole a platformei, nu este posibil nici în ceea ce priveşte clipurile. Singurul lucru care mai lipseşte acum este să puteţi accesa serviciul prin intermediul aplicaţiei omonime de iOS sau Android. Printr-un comunicat al companiei s-a detaliat că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat, până atunci sunteţi limitat la un browser.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: