26 mart. 2013 | 08:30

DeepCool lanseaza M6 – Un cooler de laptop asa cum trebuie

ACTUALITATE
DeepCool lanseaza M6 - Un cooler de laptop asa cum trebuie

DeepCool lanseaza M6, un cooler de laptop dotat cu o multime de caracteristici si de asemenea foarte eficient, mai exact un sistem de racire asa cum trebuie.

DeepCool M6 Fata

Sistemul de racire de la DeepCool include un sistem de difuzoare 2.1, un HUB USB cu 4 porturi si desigur cu performante foarte bune. Pe langa faptul ca detine o multime de caracteristici cu adevarat utile, acestea sunt asezate si in pozitia corecta, astfel difuzoarele stereo sunt pe laterala iar, cel de bass exact pe centru. Coolerul este compatibil cu laptopuri ce au o diagonala pana la 17 inchi si detine chiar si un port microUSB pentru alimentare directa din laptop. Acesta vine echipat cu un ventilator de 14 cm in diametru ce poate oscila de la 700rpm la 1100 rpm, si care este complet ajustabil cu ajutorul unui potentiometru, oferind control complet asupra performantei si zgomotului.

Unii ar spune ca nu este suficient de mare si ca nu isi va face treaba suficient de bine, exista alte modele pe piata cu ventilatoare mai mari. Probabil ca afirmatia ar fi corecta, insa, avand in vedere ca majoritatea celor de gaming detin grila pe unde intra aerul in sistem in partea de jos, in centru, iar ventilatorul este orientat sa impinga aer rece spre laptop si nu invers cum o fac celelalte, afirmatia de mai sus nu mai este valabila. Ce mai este interesant la acest model este ergonomia design-ului, chiar daca este gandit pentru un laptop de gaming, cred ca as prefera un astfel de gadget chiar si pentru scris, pentru faptul ca inclina laptopul la un unghi destul de redus, ce ofera confort asupra folosirii tastaturii.

DeepCool M6 Spate

DeepCool M6 Sus