De astazi poti circula mai avantajos cu metroul – „Orange e de vina!”

De astazi poti circula mai avantajos cu metroul – „Orange e de vina!”
20:07 25.04.2013

Orange te ajuta sa circuli de doua ori mai avantajos cu metroul. Incepand de astazi, 25 aprilie, clientii care platesc calatoria la metrou prin SMS Orange beneficiaza de o calatorie gratuita.

Orange

Orice client Orange care alege sa plateasca o calatorie de metrou prin trimiterea unui SMS cu textul 1C la numarul scurt 1700 va primi o a doua calatorie gratuit. Pretul standard al unei calatorii prin SMS este de 0,50 euro. Ramane desigur si posibilitatea de a achizitiona 2 sau 10 calatorii cu telefonul mobil, prin trimiterea textului 2C sau 10C la numarul scurt 1700, tarifele percepute fiind de 0,90 euro, respectiv 3,25 euro. Cred ca pana acum nu am folosit niciodata optiunea respectiva, mai ales in ideea in care o calatorie achitata prin SMS era mai scumpa decat una cumparata la ghiseu, si cum toate ghiseele de la metrou sunt deschise atat timp cat circula si metroul.

Probabil ca as fi folosit optiunea in caz de urgenta, daca nu aveam 4 lei la mine, insa in cazul de fata economia este semnificativa.  In cazul abonamentelor la tarifele specificate se adauga TVA, iar pentru cartelele PrePay valorile precizate anterior se deduc din creditul disponibil. Calatoriile pot fi utilizate timp de 6 luni de la achizitia acestora. Pe de alta parte metoda de plata este destul de simpla si eficienta. Dupa achizitie, utilizatorul trebuie sa sune la numarul de telefon gratuit – 1700 – iar la semnalul sonor continuu utilizatorul va trebui sa apropie telefonul de validator pentru a actiona poarta.

loading...