Cum poti sa mergi 1450 kilometri in directia gresita, cu GPS?

, 15 Ian, 08:46

Intr-o lume in care din ce in ce mai multi dintre noi ne bazam exclusiv pe GPS, astfel de experiente trebuie retinute.

GPS nebun probleme navigatie

O doamna de 67 de ani a avut o aventura neplacuta zilele trecute in momentul in care s-a trezit ca a mers nu mai putin de  din vina unei erori la GPS. Cu toate ca o astfel de marja de eroare ar fi trebuit sa nasca ceva intrebari, mai ales ca destinatia initiala era la 145 kilometri distanta, doamna in cauza pur si simplu nu si-a dat seama. Distrasa probabil de problemele de acasa, doamna a condus peste doua zile, pentru ca apoi sa se trezeasca intr-o cu totul alta locatie. Daca initial vroia sa ajunga din Hainault Erquelinnes, in Belgia, la Bruxelles doamna in cauza s-a trezit in final ca ajuns la Zagreb in Croatia. Pentru a accentua vina soferului, in materialul publicatiei El Mundo se insista asupra faptului ca  din start, in contextul in care localitatea de destinatie era catre nord.

Cu toate ca nu s-ar putea intampla asa ceva intr-o tara ca Romania in care distantele se masoara in plinuri de benzina, exemplul de mai sus ar trebui sa va dezvolte o anumita reticenta pentru eficienta dispozitivelor GPS, sau pentru lipsa de atentie si increderea pe care o avem in aceste dispozitive.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Avea cumva Apple maps?

Asta voiam sa zic eu! :))

Sursa?
De ce se citeaza atat de rar sursa pe site-ul asta?
Bine ca s-au pus 2 link-uri interne (fara relevanta pentru subiectul articolului sau pentru cuvintele cheie), insa niciun link catre sursa.

@Adi – nu scrie destul de clar „in materialul publicatiei El Mundo”?

bah,dar zic si eu asa ca prostul,daca a ajuns din Belgia in Croatia n-a trecut dracului prin niste granite???Akm serios,cred ca baba asta n-a mai iesit in lume de zeci de ani,cat de … poti fi sa nu-ti dai macar seama.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail