05 iul. 2013 | 13:39

Cube Laser Virtual Keyboard, tastatura virtuala pentru mobile

ACTUALITATE
Cube Laser Virtual Keyboard, tastatura virtuala pentru mobile

De multe ori, pentru a scrie mai usor pe telefon sau tableta, este nevoie de o tastatura, care poate fi Cube Laser Virtual Keyboard, adica una in pas cu tehnologia.

cube_laser_virtual_keyboard_for_iphone

cube_laser_virtual_keyboard

cube_laser_virtual_keyboard_for_iphone_inhand

Cube Laser Virtual Keyboard are 63 de taste in format QWERTY, fiecare avand 19 milimetri, pe care le poate proiecta pe orice suprafata plana si opaca si, bineinteles, poate avea si acel „click” cu care ne-am obisnuit. Se conecteaza prin Bluetooth la iPhone, iPad, la multe modele de smartphone si la majoritatea laptopurilor. Alimentarea acumulatorilor, care pot tine pana la 150 de minute de tastare continua, se dace prin USB.

Tastatura este compatibila cu iPhone 3GS/4, iPad (iOS4), tablete Blackberry, terminale cu Android 2.0 sau mai nou, Windows Phone 7, Windows XP/Vista/7, Mac OS. Rata de detectare este buna, adica de 400 de caractere pe minut.

Cube Laser Virtual Keyboard poate fi cumparata de la ThinkGeek, pretul fiind de 126 de dolari. Dupa cum se vede in imagini si in film, arata foarte bine si este poate fi transportata cu usurinta.