05 aug. 2013 | 16:39

Cooler Master CM 690 III – O carcasa pentru racire pe lichid

ACTUALITATE
Cooler Master CM 690 III - O carcasa pentru racire pe lichid

Cooler Master CM 690 III este o carcasa recent lansata, a carei dimensiuni si arhitectura permite montarea unui sistem complex de racire pe apa.

CM-690-III-Exterior-Cooler-Master

Cooler Master a lansat cea mai noua revizie a seriei CM 690 II (CMS-693-KKN1/KWN1), o carcasa ce pastreaza aspectul curbat metalic insa ofera un interior complet regandit. Cooler Master CM 690 III suporta placi de baza ATX, 7+1 sloturi de expansiune pe partea din spate si o cusca pentru unitati optice si de stocare ce nu are nevoie de o surubelnita pentru montarea acestora.

Carcasa ofera si posibilitatea de a monta inca trei unitati de stocare de 2.5 inci, una sub cusca pentru unitati optice, una in spatele placii de baza si una la baza carcasei. Modelul detine doua porturi USB 3.0, doua porturi USB 2.0 si conectori de audio pe panoul frontal.

Pentru racire, se pot monta coolere de procesor cu o inaltime de maxim 171 mm, doua radiatoare de 240 mm si pana la noua ventilatoare (doua in partea de sus, trei in partea din fata, doua pe laterala, unul in spate si unul pe cutia de HDD-uri) si pana la trei ventilatoare cu dimensiunea de 200 mm pentru o racire dusa la extrem.

Cooler Master CM 690 III va fi disponibila in cursul lunii august, intr-o singura varianta de culoare, neagra, iar pretul este inca un element necunoscut.

Cooler-Master-Cm-690-III