Co-fondatorul YouTube anunta un nou site de continut video – MixBit

Co-fondatorul YouTube anunta un nou site de continut video - MixBit

YouTube reprezinta unul dintre cele mai mari produse ale lui Google. Unul dintre oamenii din spatele lui YouTube are in plan un nou proiect de videosharing, MixBit.

MIxBit, fondator YouTube

Chad Hurley, unul dintre oamenii din spatele lui YouTube a anuntat lansarea unui nou site de videosharing, MixBit. Chad, impreuna cu Steve Chen si Jawed Karim au vandut YouTube catre Google in 2006 pentru suma de 1,65 miliarde de dolari. Acesta a parasit Google acum 3 ani, in 2010. In ultima vreme se pare ca a fost ocupat cu un nou proiect si a folosit gluma referitoare de inchidere a lui YouTube ca si rampa de lansare pentru noul concept.

Nu este prea surprinzator faptul ca noul proiect este tot in domeniul video si se bazeaza tot pe continutul generat de catre utilizatori. MixBit este o unealta de colaborare video ce permite utilizatorilor sa lucreze impreuna la un singur clip. Chiar daca nu este inca live, cei interesati se pot inregistra pentru a primi noi informatii despre proiect. Nu exista o data exacta de lansare a noului site insa in momentul in care vom avea ceva mai multe noutati va vom tine la curent cu stadiul de dezvoltare al acestui proiect. Mai jos se afla Tweet-ul trimis de Chad pe 1 Aprilie in care a anuntat noul sau website.

MixBit

 

Citește și: