Cei de la Gadget Show creează cel mai mare joc Pac-Man din lume

, 21 Noi, 15:40

Cred că oricine ar prefera un ecran cât mai mare pentru jocurile video, iar Pac-Man nu este nici el o excepție de la regulă.

Pac-Man

Pentru cei de la Gadget Show, se pare că cele mai mari televizoare nu au fost suficiente, așa ca au realizat cel mai mare joc de Pac-Man din lume, în colaborare cu Namco Bandai.

Pac-Man este proiectat pe o mare parte din suprafața clădirii Victoria din portul Londrei. Suprafața ocupată de ecranul de joc este de 2219 metri și este cu adevărat impresionantă. Momentan, nu există mai mult decât o imagine pentru această realizare, emisiunea ce va include materialul despre ecranul gigant de joc urmând să se difuzeze pe data de 9 decembrie. Proiectul a fost realizat cu ocazia aniversării a 250 de episoade ale show-ului, însă și pentru noul joc video Pac-Man and the Ghostly Adventures, care urmează să  se lanseze în luna martie a anului viitor.

Un lucru este sigur, proiectul va atrage destul de multă atenție. Pe de altă parte, sunt extrem de curios dacă se poate realiza ceva similar și pentru o serie de jocuri cu o complexitate mai ridicată. Problema în această situație este timpul de răspuns al proiectoarelor, dar și luminozitatea de care sunt capabile acestea.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail