Blizzard renunta la un profit semnificativ prin inchiderea licitatiilor din Diablo 3

Blizzard renunta la un profit semnificativ prin inchiderea licitatiilor din Diablo 3

Printr-un comunicat oficial, cei de la Blizzard au anuntat zilele trecute inchiderea casei de licitatii pe bani reali si virtuali din .

casa de licitatii Diablo 3 Auction House bids

Influenta banilor ca putere de cumparare a armelor, armurilor si a altor obiecte magice din Diablo 3 a stricat experienta de joc. Desi aceasta este concluzia la care au ajuns foarte multi jucatori cand a fost introdusa respectiva functie, important este insa ca si dezvoltatorii le-au impartasit parerea. Prin simplul fapt ca devenise o chestiune de bani sa ai cele mai impresionante obiecte din Diablo si nu mai avea nici o legatura cu rabdarea si omoratul de monstri, experienta de joc era cu totul alta decat cea oferita in primele doua titluri din serie.

Dincolo de faptul ca a decis sa desfiinteze Auction House-ul sau casa de licitatii, un procent semnificativ din banii tranzactionati in aceasta sectiune a jocului ajungea in vistieria companiei producatoare. Ca urmare, din 18 martie 2014 multi dintre voi isi vor pierde o sursa importanta de venit. Acelasi lucru se va intampla, pentru prima oara, si cu Blizzard.

Practic, aceasta este o decizie care va intra in istorie ca fiind dedicata exclusiv jucatorilor. Tot pentru pasionatii jocului, in urmatorul Expansion Pack la Diablo 3, cu numele de Reaper of Souls, va fi introdus un nou sistem de gaming cu numele de Loot 2.0. Acesta se va referi la tipul obiectelor care cad atunci cand omorati monstri in joc si se va reflecta in obiecte mai putine, dar dedicate tipului de personaj si clasei cu care jucati.

Filozofia din spatele jocului este explicata in clipul de mai jos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: