BlackBerry Playbook 2 ar putea fi lansată până la Crăciun

BlackBerry Playbook 2 ar putea fi lansată până la Crăciun

Ciol.com raportează că BlackBerry Playbook 2 ar putea fi disponibilă în magazine înainte de perioada reducerilor de iarnă.

blackberry_playbook_2

Acest lucru înseamnă că în primă fază Blackberry ar trebui să… lanseze acest produs. Cam ăștia sunt pașii normali pentru un produs, nu? Ce este total adevărat este faptul că mulți utilizatori au în plan să cumpere apropiaților o tabletă sau un smartphone pentru acest sfârșit de an. Desigur, ca niciodată, iPad-ul nu se mai situează pe primul loc în topurile create de multe din site-urile din afară, și pe bună dreptate. Există suficiente modele cu aceeași performanță și cu un preț asemănator, tablete care par mai interesante.

Blackberry Playbook 2 ar putea, așadar, veni pe piață cu un preț foarte mic, motiv pentru care are toate șansele să intre în aceste topuri. Se zvonește că in UK va fi vândută la 160 lire, aproximativ 220 euro. La acest preț, și dacă va avea acces la Google Play, nu cred că mai există un motiv viabil pentru care să nu alegi Blackberry Playbook 2.

În pofida faptului că Blacberry țintește piața Enterprise, se pare că încă își dorește și o bucățică din cea de consumer. Până la urmă, de acolo vine profitul, cel puțin pentru alți producători.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: