23 dec. 2013 | 18:20

Bill Gates a fost Secret Santa pentru unul din utilizatorii Reddit

ACTUALITATE
Bill Gates a fost Secret Santa pentru unul din utilizatorii Reddit

Un utilizator Reddit pe nume Rachel a avut o surpriză plăcută când a deschis cadoul ei de Secret Santa, oferit de către Bill Gates în mod anonim.

Bill Gates Secret Santa

Reddit a încercat anul trecut să realizeze cel mai mare schimb de cadouri sub denumirea de Secret Santa, un fenomen care a luat aploare și la noi în țară, mai ales în mediul corporatist. Anul trecut au fost implicați nu mai puțin de 44.000 de oameni din 130 de țări, iar anul acesta website-ul a încercat să depășească această performanță. unul dintre utilizatori, Rachel, a rămas surprinsă când a aflat că Secret Santa-ul ei a fost chiar Bill Gates. Cadoul oferit de el a fost o vacă de pluș, un mesaj scris pentru ea și un certificat ce atestă o donație către organizația non-profit Heifer International, al cărei scop este diminuarea sărăciei și a foametei din zonele sărace.

În primă fază, Rachel a crezut că Bill era doar un tip „de treabă”. În imaginația ei, Bill era un om puțin demn de milă, care naviga prin whishlist-ul ei de pe site-ul Reddit, whishlist plin de lac de unghii și lucruri specifice unei femei. La primirea cadoului rachel s-a documentat despre organizația Heifer International, aflând astfel identitatea adevăratului Bill, cel care i-a trimis cadoul. Un purtător de cuvânt al lui Bill Gates a declarat că aceasta a fost o metodă de a atrage atenția asupra acestei organizații de binefacere.

Amuzant este mesajul pe care Rachel i l-a transmis lui Bill Gates după ce a aflat identitatea acestuia: ”Îmi pare rău pentru iPadul de pe lista mea de dorințe, cred că a fost puțin ciudat.”

Bill Gates Heifer International