Belkin duce tastaturile de iPad la un nou nivel

Belkin duce tastaturile de iPad la un nou nivel

The Ultimate Keyboard Case for The iPad este un nume complex pentru un produs simplu si impresionant in acelasi timp .

belkin ultimate keyboard case

Noile tastaturi care se pot achizitiona impreuna cu tabletele Microsoft Surface sunt excelente si in acelasi timp sunt extrem de subtiri si compacte. Desi respectivele produse sunt destinate exclusiv produselor Microsoft, asta nu a impiedicat ca o companie precum Belkin sa se ambitioneze si sa creeze o tastatura cu acelasi standard riguros de calitate pentru iPad.

Cam in aceeasi perioada in care Logitech a anuntat Keyboard Folio pentru iPad si iPad mini, Belkin a lansat Ultimate Keyboard Case. Desi ambele produse sunt mult mai subtiri decat , solutia celor de la suplimentare. In primul rand, carcasa cu tastatura a companiei americane va veni cu un stand magnetic ce iti va permite sa pozitionezi la diverse unghiuri iPad-ul pentru o experienta optima de vizionare sau de tastare.

Pentru a amplifica puterea audio a difuzoarelor din iPad, Ultimate Keyboard Case vine cu tehnologia SoundFlow. Aceasta din urma reuseste sa redirectioneze in fata sunetul provenit din spatele iPad-ului, generand un sunet mult mai clar si mai puternic pentru utilizator.

Realizata exclusiv din aliaj de aluminiu, solutia Belkin, integreaza o baterie interna suficienta pentru 160 de ore de tastare. Aceasta are aproximativ 450 de grame, este compatibila cu iPad-urile 2, 3 si 4 si poate fi achizitionata de pe site-ul Belkin pentru 100$ in varianta neagra si 130 dolari in varianta argintie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: