Be Quiet! lanseaza sursele Pure Power L8

Be Quiet! lanseaza sursele Pure Power L8

Be Quiet! anunta noi surse din seria Pure Power L8. Noile modele reprezinta dovada ca se pot construi surse eficiente cu costuri reduse.

Be Quiet! 700 W Sursa

Singura diferenta intre aceste modele si cele din seria precedenta de surse Pure Power L8 este lipsa cablurilor modulare la noua serie. Decizia a fost luata pentru a reduce astfel costurile de productie si implicit pretul final de vanzare. Sursele detin aceeasi certificare 80 Plus Bronze ce ofera o eficienta aproximativa de peste 80% atat la incarcare de 20% cat si la 100%.

Noile modele de surse pastreaza nivelul redus de zgomot, cel mai eficient model, cel de 300 W avand un zgomot de 16.6 dBa la incarcare maxima. Aceasta valoare este cu mult sub cea perceputa de urechea umana. Noile surse Be Quiet! detin aceleasi standarde de siguranta si protectie la care ne putem astepta de la o sursa de generatie noua. Vestea buna este ca pentru zona Europei vor fi disponibile modele de la 300 W la 700 W, adica toata seria, iar pentru piata din Statele Unite vor fi comercializate doar variantele de 500 W si de 700 W. Pretul pentru cel mai scump model este in jur de 350 lei pentru piata din Romania, singurul factor pe care nu il cunoastem in acest moment este data la care se vor gasi in magazine.

Etichete: