BBM pentru iOS si Android este disponibil pentru download gratuit

BBM pentru iOS si Android este disponibil pentru download gratuit

Dupa , BlackBerry a lansat o aplicatie gratuita pentru BBM pentru iOS si Android, in Apple AppStore si Google Play.

bbm launch ios android blackberry

Este oficial, canadienii de la au lansat in sfarsit BlackBerry Messenger si pentru utilizatorii altor platforme decat BlackBerry. Este disponibil pentru iOS si Android, iar daca nu cititi acest material de pe un iDevice sau de pe un dispozitiv cu sistemul de operare al celor de la Google, este suficient sa cautati BBM in magazinul virtual al fiecarei platforme pentru a instala versiunea care vi se potriveste.

Pentru a preveni problemele de acum cateva saptamani cand reteaua a fost foarte aglomerata si aceleasi aplicatii au fost retrase de pe piata, trebuie sa aveti in vedere faptul ca exista o lista de asteptare pe care va puteti inscrie pentru a avea acces la serviciul de mesagerie instant la canadienilor. Daca atunci cand gigantul candian a anuntat ca va fi lansata o versiune de BBM pentru Android si iOS v-ati grabit sa va inscrieti pe site-ul companiei, inseamna ca va aflati printre cele 6 milioane de internauti care au facut exact la fel si care deja pot avea acces la aplicatie.

In cazul in care nu va numarati printre ei, este suficient sa descarcati aplicatia si la primul ecran sa introduceti adresa de email pe o veti folosi ca si cont in momentul in care reteaua se va mai elibera. La scurt timp veti fi contactat pe email si va veti putea crea un cont. Aparent, exista si un artificiu prin care puteti grabi procedura de a va crea un cont, desi nu l-am testat. Daca ardeti de nerabdare, puteti introduce adresa de email la primul ecran si in secunda urmatoare sa iesiti din aplicatie si sa o inchideti de la procese. Urmatoarea data, cand veti intra in program, va veti putea creat contul.

Ca o dovada a faptului ca exista un interes masiv pentru aceasta aplicatie BBM pentru iOS si Android, la momentul editarii acestui material, la cateva ore dupa lansarea oficiala a aplicatiei, BBM ajunsese deja pe primul loc in AppStore la capitolul aplicatii gratuite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: