Au inceput sa apara la comanda pachete cu PS4 in Europa

Au inceput sa apara la comanda pachete cu PS4 in Europa

Am facut numeroase mentiuni legate de ceea ce veti primi intr-un pachet obisnuit cu , sa vedem ce vom primi cand e inclus si un joc nou.

sony ps4 bundle killzone shadow fall

Aproape in fiecare an, de la lansarea si pana acum, Sony si Microsoft s-au inghesuit sa lansezeze pachete oficiale cu cele mai populare jocuri ce erau lansate intr-o anumita perioada. Respectivele pachete, pe langa discul efectiv cu un joc la moda de cele mai multe ori includeau si un periferic personalizat in culorile respectivului joc. In aceasta categorie din urma intrau o pereche de casti colorate, un gamepad editie limitata sau o cutie care nu are nici un fel de legatura cu ambalajul in care se vinde de obicei consola.

In ceea ce priveste noul PlayStation, sa vedem intai de la ce plecam. Practic, fiecare editie de PS4 va include o consola, un controller DualShock 4, un cablu HDMI si o casca pentru conferinta sau o pereche de casti de auditie. Pentru ca PS Eye, in teorie ar trebui sa fie un gadget interesant si popular pentru noua consola, o editie mai scumpa cu 50 de dolari a aceluiasi produs va incorpora, pe langa tot ce am insirat mai sus, un Eye si un al doilea controller.

Daca majoritatea informatiilor legate de disponibilitatea noilor console de la Microsoft si Sony includea aproape exclusiv informatii din Statele Unite, acest lant s-a rupt zilele trecute cu o editie de PS4 in Europa, ajunsa pe Amazon France. Reprodusa cum se cuvine prin imaginea de mai sus, respectiva editie costa 440 de euro si include o consola PlayStation 4 de 500GB, un controller DualDhock 4 si o copie a jocului Killzone: Shadow Fall. La 500 de euro, un pachet similar mai include un al doilea controller, plus PlayStation Camera.

Ca un mic detaliu, spre deosebire de pachete si oferte achizitionabile de la diversi comercianti online, acesta pare un pachet oficial Sony, cu o cutie complet noua. Aceleasi informatii le puteti desprinde de pe site-ul Amazon.fr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: