ASUS Z87 si GTX670 DirectCU mini in preview la CeBIT 2013

, 07 Mar, 16:30

La fel ca si anul trecut, ASUS lipseste cu un stand oficial in cadrul CeBIT 2013, in compensatie a inceput sa dezvaluiasca o serie de informatii interesante legate de noile produse hardware.

ASUS GRYPHON-Z87-2

Pe partea de placi de baza ASUS a fost destul de atent cu informatiile scurse despre noile modele. Gryphon, sau Griffin in alte limbi reprezinta un animal mitologic ce avea corpul, coada si labele din spate ale unui leu, labele din fata capul si aripile apartinand unui vultur. Cu alte cuvinte ne putem astepta la un produs interesant din seria ROG – Republic Of Gamers.

asus Z87_DELUXE

Al doilea model mentionat doar printr-o imagine interesanta reprezinta un ASUS Z87-Deluxe, alaturi de o multime de bomboane colorate, unele site-uri interpretand aceasta imagine in sensul ca noua placa va avea cateva optiuni pentru dispzozitivele mobile. A nu se confunda bomboanele M&M cu JellyBean… primele sunt mult mai bune 🙂

asus gtx670directcu-mini

Un al treilea produs despre care se vorbeste si care a fost fotografiat este ASUS GTX 670 DirectCu mini, o placa ce are performante superioare insa cu dimensiuni, inferioare. Lungimea PCB-ului propriu al producatorului este de doar 17 cm, aproximativ cat latimea unei placi de baza mini ATX. Avand in vedere dimensiunile placii, producatorii si pasionatii de sisteme HTPC vor fi incantati ca pot include o performanta mai ridicata in acestea. In curand HTPC-ul ar putea deveni un veritabil inlocuitor pentru gamerii amatori sau mai putin excentrici.

Sursa: ASUS

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail