ASUS ROG TYTAN CG8890 – Un nou sistem exclusivist de gaming [+VIDEO]

ASUS ROG TYTAN CG8890 – Un nou sistem exclusivist de gaming [+VIDEO]

ASUS a prezentat la CES 2013 un nou sistem exclusivist de Gaming, TYTAN CG8890, care a fost prezentat si anul trecut la Computex si la IFA dar care nu a fost inca lansat.

Asus-Tytan-8

Motivele pentru care ASUS intarzie sa faca sistemul TYTAN CG8890 disponibil publicului larg, sunt probabil pretul exclusivist al acestuia. Ultimul sistem din aceasta categorie, pe care lam testat si noi, avea un pret destul de ridicat, asadar este probabil nevoie sa il prezinte la mai multe expozitii internationale pentru a isi face o baza de clienti interesati de acesta. Probabil cel mai interesant element al sistemului este butonul de One-Click Turbo Overclocking care poate ridica frecventa procesorului pana la 4.2 GHz, fara a fi nevoie de un restart al acestuia.

Specificatiile hardware ale lui TYTAN CG8890 se pot regasi de altfel si in alte sisteme de gaming, mai exact un procesor intel core i7-3960x cu 6 nuclee, un GTX690 cu doua nuclee grafice, 16 GB memorie RAM si doua SSD-uri de 128 GB dispuse in sistem RAID, alaturi de cele 2 HDD-uri de 1 TB. Carcasa este de asemenea foarte bine gandita, iar sistemul vine in pachet cu un mouse Laser cu rezolutie mare si o tastatura mecanica, rezistenta si fiabila, apreciata mai ales de catre segmentul gamerilor.

Citește și: