ASUS ROG a prezentat hardware-ul pentru gameri la Computex

ASUS ROG a prezentat hardware-ul pentru gameri la Computex

Dupa ce ieri a lansat o serie de terminale si gadgeturi, Asus Republic of Gamer (ROG) a prezentat la Computex si noutati hardware, care au ca destinatie sectorul de gaming.

ROG

ROG a scos pe rampa placa video Poseidon, doua placi de baza, Maximus VI Formula si Maximus VI Impact, un desktop, Tytan G30 si un notebook G750. Placa video Poseidon are procesor NVIDIA GeForce GTX 700 si un sistem de racire, DirectCU H2O, care permite racirea atat cu lichid, cat si cu aer. De asemenea, ventilatorul CoolTech, dezvoltat de Asus, permite o directionare a aerului pe aerie larga a conductelor, ceea ce disipeaza mai usor caldura. Utilizand lichid pentru racire, temperature este redusa cu pana la 31 de grade fata de racirea cu aer, iar placa video ruleaza in conditii foarte bune si cand este in overclocking.

Maximus VI Formula, in format ATX, are inclus CrossChill, un sistem de racire care are atat optiunea cu aer, cat si pe cea cu lichid, cu conducte care maresc suprafata de disipare a caldurii. Testele au aratat ca sistemul CrossChill raceste componentele cu pana la 23 de grade sub nivelul atins de racirea numai cu aer. Maximus VI Impact este prima placa de baza ROG in format mini-ITX si are incluse o multime de noutati, cum ar fi Impact Power add-on card, SupremeFX Impact sound card, precum si  mPCIe Combo II cu 802.11ac Wi-Fi si Bluetooth 4.0.

Desktopul ROG Tytan G30 are un sistem automat de racire pentru carcasa si CPU, ceea ce creste stabilitatea si reduce zgomotul sistemului. Tytan G30 are processor Intel Core i7-4770K din a patra generatie si o placa video Nvidia GeForce GTX 780. Notebook-ul gaming de 17 inci G750, are, de asemenea, procesor Intel Core din a patra generatie, iar placa video este din seria NVIDIA GeForce GTX 700M. Tytan G30 si G750 au inclusa tehnologia ASUS SonicMaster si au la baza seria 8 de chipseturi de la Intel. Asus a prezentat multe noutati inca de la inceput, acum urmeaza sa aflam si preturile acestora si, de ce nu, sa le si testam.

ASUS_ROG_Poseidon_GraphicsCard_with_Gquarter_Fitting_and_LED_lightASUS_ROG_Maximus_VI_Formula_with_ROG_ArmorASUS_ROG_G30_Gaming_Desktop_PC_with_ROG_AudioWizardASUS_ROG_G750_Gaming_Notebook_Rear

Citește și: