ASUS GTX 760 DirectCU – Al treilea si cel mai rentabil membru al noii serii Nvidia

, 27 Iun, 08:00

ASUS lanseaza GTX 760, cel de al 3-lea membru al noii serii de placi grafice Nvidia, si probabil cea mai rentabila de pana acum.

ASUS GTX 760 DirectCU

DirectCU, o denumire destul de comuna pe placile mainstream si high-end de la ASUS denota sistemul de racire din cupru ce face contact direct cu procesorul grafic. Ventilatorul este de asemenea gandit pentru o maxima eficienta.ASUS GTX 760 DirectCU II, DirectCU II OC si DirectCU Mini sunt 3 placi grafice bazate pe cel mai recent cip Nvidia produs in litografie de 28 nm. Diferentele dintre cele trei placi sunt desigur de frecvente ale GPU-ului si ale memoriilor, varianta DirectCU mini avand si un PCB mai redus in dimesniuni, pentru sistemele nu atat de generoase.

Temperaturile placilor sunt cu aproximativ 20 de procente mai reduse decat varianta de referinta si ofera astfel posibilitatea unui overclocking mai ridicat. Alaturi de aceste placi video este inclusa si aplicatia GPU Tweak cu ajutorul careia se poate efectua overclcking-ul rapid, se pot salva profile de performanta pentru jocurile preferate si se pot optimiza turatiile ventilatoarelor definind de asemenea atat pragurile de consum cat si cele de temperatura.

Placile vor fi disponibile la un pret aproximativ de 1249 Lei incepand cu primele zile ale lunii iulie.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail