ASRock Z87 OC Formula vine cu 5 ani garantie

ASRock Z87 OC Formula vine cu 5 ani garantie

ASRock ofera o garantie de 5 ani de zile pentru varful de gama, placile de baza din seria Z87 OC Formula, mai exact OC Formula si OC Formula a/c.

Z87-OC-Formula-m-

Diferenta dintre cele doua placi de baza mentionate mai devreme este existenta unui modul wireless care functioneaza pe standardul 802.11 a/c. Aceste placi de baza sunt gandite pentru overclocking, lucru vizibil si dupa notatia OC, si au fost tratate cu un strat de protectie la lichide. Motivul este simplu, in timpul procedurii de overclocking, in cazul in care se folosesc alte tipuri de racire decat cele pe aer, se creaza condens, lucru ce duce la defectarea acestora. Overclockerii obisnuiesc sa foloseasca o multime de materiale absorbante in timpul procedurii, tocmai din acest motiv.

Desigur, termenii de garantie specifica ca defectele pentru care Z87 OC Formula primeste cei 5 ani de garantie apar in conditii normale de utilizare. Acum nu sunt sigur daca ASRock intelege ca pentru o placa de baza destinata overclocking-ului conditiile normale de utilizare includ azot lichid, gheata carbonica, frecvente de 7-8 GHz si voltaje mai mari decat cele specificate de producatorii placilor si ale procesoarelor. Sa zicem totusi ca placa voastra Z87 OC Formula se va defecta in timp de 5 ani, producatorul promite sa o repare sau sa o schimbe cu una mai noua in cazul in care nu se mai afla in productie. Producatorii de memorii au de asemenea o astfel de garantie care se aplica doar modulelor pentru overclocking.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: