ASRock: Cum poti conecta, mai simplu, un monitor HDMI

, 15 Mai, 18:00

ASRock introduce o metoda simpla pentru conectarea dispozitivelor la un monitor A-Style: HDMI-In.

ASRock-Cable

Cablurile si firele pot crea haos odata ce au ajuns la un numar destul de mare. Este in acelasi timp frustrant atunci cand utilizatorul trebuie sa caute in mod constant prin mormane de cabluri incurcate pentru a schimba diferite dispozitive ce utilizeaza acelasi monitor. Pentru a evita aceasta problema, ASRock a lansat noul A-Style: HDMI-In, care permite conectarea atat a a monitorului cat si a dispozitivului secundar la placa de baza, dupa care se poate selecta intre imaginea redata de monitor si cea redata de dispozitivul secundar cu ajutorul unui simplu buton.

HDMI-In se poate aplica oricarui dispozitiv cu iesire HDMI, precum laptop-uri, smartphone-uri, console de jocuri portabile si console de jocuri video. In plus, poate functiona chiar si cu computer-ul oprit. Astfel, nu mai este necesara deconectarea si conectarea cablurior. Mai mult, gramada de cabluri din spatele computerului nu va mai reprezenta o problema sau cel putin nu pentru ceva vreme.

ASRock-Cable2

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail