Ascend W1 – Primul smartphone Huawei cu Windows Phone la CES 2013

Ascend W1 – Primul smartphone Huawei cu Windows Phone la CES 2013

Ascend W1 este primul smartphone Huawei cu Windows Phone prezentat la CES 2013, un device interesant din punct de vedere design, dar destul de saracacios la capitolul performanta.

Huawei W1_red

De ce spun ca este saracacios? pentru ca un procesor dual-core de 1.2 GHz, un Adreno 305 si o rezolutie de 480×800 pixeli a display-ului nu consider ca sunt specificatii de top pentru un smartphone la CES 2013. Pe de alta parte logica exista destula in acest produs Huawei, pur si simplu producatorul nu cunoaste piata de Windows Phone si nu vor sa riste cu un dispozitiv de top pentru o platforma mai putin cunoscuta si agreata, mai ales in Asia sau Statele Unite, primele piete de desfacere pentru acesta. Acumulatorul are 1950 mAh si promite un stand-by exagerat de 470 ore, interesanta este mai mult optiunea de a lansa smartphone-ul intr-o gama variata de culori, mai exact Negru, Albastru, Rosu si Alb.

Cel mai probabil politica de piata a producatorului este sa il includa ca si un dispozitiv gratuit sau ieftin in ofertele operatorilor de telefonie cu care are contracte deja stabilite. Astfel Huawei Ascend W1 poate fi considerat chiar un succes.

Citește și: