Apple va lansa un nou iPad sau iPod cu 128 GB spatiu de stocare

Apple va lansa un nou iPad sau iPod cu 128 GB spatiu de stocare

Apple pare ca se gandeste sa lanseze un nou dispozitiv iOS, cel mai probabil un iPad, ce va avea 128 GB ca spatiu de stocare.

ios-6-1-beta-5-128-jpg

Ma indoiesc ca este vorba de un iPhone sau de alt dispozitiv mai mic ca si diagonala, mai ales pentru ca nu stiu ca vre-un utilizator sa se fi plans de spatiul actual de stocare de pe acestea. Utilizatorii de iPad pe de alta parte si-ar fi dorit o capacitate mai mare pentru a isi incarca fotografiile, filmele si muzica pe dispozitivele proprii. Lansarea lui iOS 6.1 Beta 5 confirma planurile producatorului pentru un astfel de dispozitiv prin lista de referinte pentru dispozitivele actuale. O alta varianta ar fi un iPod touch care sa detina 128 GB pentru muzica si aplicatii, inlocuind astfel in totalitate actualul iPod classic, indragit de multi tocmai din acest punct de vedere.

Zvonurile sunt insa zvonuri pana la urma, insa cel putin in cazul lui Apple acestea s-au dovedit a fi adevarate aproape de fiecare data. Cei de la 9to5Mac prezic ca noul dispozitiv va fi totusi un iPad care va tinti segmentul premium de dispozitive undeva in cursul lunii Octombrie 2013. Mai e ceva pana atunci, insa tot ce stim este ca zvonurile vor continua sa apara.

ipadskus2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: